perjantai 17. helmikuuta 2017

Nopea viikko ja hyvä fiilis

Tämä viikko oli ihmeellinen julkkistenbongausviikko. Ensin tapasin Terhi Rannelan (ja jopa kättelin). Seuraavana päivänä näin Katja Ketun kahvilan ikkunasta. Katselin aluksi, että siinäpä hauskan näköinen hippityttö ja vasta sitten tajusin ketä tuijotan. Saatoin ehkä nähdä myös Jukka Viikilän. Olin menossa aamulla töihin ja näin, no jos en häntä niin ainakin hyvin saman näköisen miehen lähikaupan ikkunasta. Todennäköisesti se oli vain samannäköinen mies, sillä emme taida asua samoilla hoodseilla. Siltä varalta, että tässä ei ollut tarpeeksi minulle selvisi, että entinen kämppikseni vuodelta 2005 on julkaissut kirjan. Sattumalta törmäsin alkuviikosta kirja-arvosteluun ja samana iltana myös lehteen jossa oli hänen haastattelunsa. 

En tiedä, mitä muuta sanoa tästä viikosta muuta kuin sen, että meni nopeasti. Töissä oli koko ajan sellainen olo, että juoksen työpäivät läpeensä. Välillä olisi kiva, jos voisi hengähtää hetken. 

Viime postauksessa tuskailin, että editointi on vaikeaa. On se vieläkin, mutta tänään onnistuin kirjoittamaan pienen pätkän joka toimii (puutteistaan huolimatta) ja nyt on ihan hyvä fiilis. Sellainen, että on saanut jotain aikaiseksi. 

Nyt en enää editoi sillä aivot ei enää kykene muokkaamaan tekstiä. Sain alkuillasta yhden kirjan luetuksi ja nyt mietin aloittaisinko seuraavan.