keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Asioita joita haluan, mutta en tarvitse

1. Robotti-imuri. Näin pieni kämppä kuin meillä ei vaadi robotti-imuria, mutta haluaisin sellaisen vain siitä syystä, että kiinnostaa tietää mitä mieltä kissa on siitä. Juokseeko karkuun, hyökkääkö kimppuun vai istuuko se imurin päälle niin kuin internetkissoilla on tapana. En kuitenkaan aio tuhlata yli 300 euroa imuriin jonka ominaisuuksissa ei kerrota, kestääkö se 8 kg kissan painoa. 

2. Qwerkywriter: 300€ näppäimistöstä (oli sitten miten kaunis tahansa)? Ei kiitos. No nyt siellä on joku ale, mutta silti. 

3. Penna-näppäimistö: On myös sellainen mitä en tarvitse, mutta tähän sorruin D: Onneksi sorruin tähän Kickstarter vaiheessa, niin sain sen jotenkuten kohtuuhintaisena. Valitettavasti mietin tätä niin kauan, että menetin kaikista halvimman Kickstarter tarjouksen, mutta sain sitten seuraavaksi halvimman. 

4. Auto. En ole koskaan asunut taloudessa jossa on ollut auto. 18-vuotiaana olisin halunnut ajaa kortin, mutta ei ollut varaa. Nyt on varaa, mutta ei tarvetta koska asumme Helsingissä ja täällä on hyvät julkiset (vaikkakin törkeän kalliit. 106€/kk seutulipusta on liikaa). Korttia on turha ajaa jos ei olla hankkimassa autoa koska sitten unohtaisin mitä ratissa pitää tehdä. 

5. Isompi kämppä. Välillä haaveilen, että asuisin omakotitalossa missä on oma piha ja edes yksi huone tyhjillään, että voisin asentaa sinne tankotanssitangon. Tanko on olemassa ja se oli jonkin aikaa olohuoneessa, mutta se vaatii tilaa ympärilleen. En ole kyllä tanssinutkaan varmaan kolmeen vuoteen, mutta olen kaivannut sitä paljon. En koskaan päässyt tanssissa siihen pisteeseen, että mielessä olisi edes käynyt ajatus jättää päivätyöt ja siirtyä tanssijaksi. Ei läheskään. Minä olen tanssiessa (seksikkään?) punainen ja puuskutan, mutta se oli niin hauskaa että ajattelin palata lajin pariin syksyllä. Niin ja se oma pihakin olisi ihana. Juoda aamukahvit omalla tontilla ja hoitaa puutarhaa. Toisaalta, en tule toimeen ötököiden kanssa ja niitä on puutarhoissa aika lailla enkä tiedä mitään puutarhanhoidosta, mutta ainahan on internet ja kirjat.