tiistai 31. lokakuuta 2017

Kirjamessut

Oli kiva osallistua kirjamessuille, mutta oli myös kivaa kun ei tarvinnut sunnuntaina mennä minnekään. Ensimmäinen messuostos oli Chorizo-makkaraa, mutta mukaan tarttui myös suklaata sekä tietenkin kirjoja. Mietin kaksi päivää, että ostanko kympillä Virginia Woolfin päiväkirjan ensimmäisen osan. Sitten kun kolmantena päätin ostaa myyjä ilmoitti, että se oli myyty loppuun tuntia aikaisemmin. Kirja löytyi onneksi antikvariaattipuolelta, mutta yhden kirjan sijaan myynnissä oli neljän kirjan paketti neljäänkymmeneen euroon. Nyt on hyllyssä sitten päiväkirjan osat 1-4. 

Ostettujen kirjojen lisäksi tein varauksia ainakin parinsadan euron edestä. Taskukirjasto on paha kun se on niin kätevästi käden ulottuvilla.   

Aivot menee jotenkin hitaalla. Tänään oli extra-pitkä päivä kun piti olla jo seitsemältä töissä, mutta huomenna sitten vähän lyhyempi. Olen päässyt kellotorninkin kanssa vähän eteenpäin. Sellainen kohtaus joka ei toiminut sitten millään avautui vihdoin. Harmi vain, ettei energia nyt oikein riitä sen työstämiseen. 

Nyt juon kahvia ja mietin suihkua. Tekisi mieli päästä lukemaan Elly Griffithin Januksen kiveä <3