sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Välietappi

Syyskuun lopussa asetin itselleni tavoitteen ja se oli saada Kellotorni marraskuuhun mennessä johonkin järkevään pisteeseen. Järkevä piste oli kirjoittaa loppuun F:n osuuksien raakateksti ja editoida K:n osuudet siihen pisteeseen, että jäljellä olisi vain loppusäätö. No nyt se sitten on siinä pisteessä. Olin kuvitellut, että tavoitteen saavuttaminen olisi tuntunut jotenkin huippuhienolta, mutta todellisuudessa hetki oli hyvin antikliimaksinen.  
 
Välietapista huolimatta editoiminen ei lopu tähän. Seuraavaksi pitäisi käydä läpi ne K:n luvut jotka hyppäsin syystä tai toisesta yli. Osan editoin osittain ja toisiin en koskenut lainkaan.
F:n osuuksiin en nyt ajatellut koskea vaan odotan joulukuuta ja Pennaa. Sitten siirrän tekstin paperilta koneelle ja kirjoittaa ne puhtaaksi.

Seuraava tavoite on saada K:n osuus siihen pisteeseen, että voisin tulostaa sen joulunpyhinä. En ole ottamassa vapaita välipäivinä, mutta onhan siinä joulun alla kuitenkin neljän päivän viikonloppu ja uutena vuotena kolmen. Odotan mielenkiinnolla sitä, kun voin lukea tarinan yhtenä kokonaisuutena. Työstäessä tekstiä tuijottaa niin palasina, että kokonaisuuden hahmottaminen on vaikeaa. 

Ensi viikolla kirjamessut! Tarkoitus olisi pistäytyä kolmena päivänä. Torstaina ja lauantaina koko päivä ja perjantaina puolikas :)