torstai 4. tammikuuta 2018

Joulukuussa luettu

Ihan näin alkuun haluan pahoitella kaikkia mahdollisia kirjoitusvirheitä. Kirjoitan tätä suoraan bloggeriin ja tämän softan oikeinkirjoitus-työkalu on surkea. 

 Ehdottomasti yksi parhaista kirjoista joita olen lukenut ja niin hauska! 
 


 Nuo Panteleimonin kirjat on vain niin ihania <3 Nyt on vaan koiranhoitoväsy päällä, niin en jaksa sanoa näistä tämän enempää.


Onnistuin nappaamaan tämän opuksen kun oli 99 senttiä amazonissa. Minulla ei ollut tälle kovin suuria odotuksia, mutta kirja yllätti. Heskettin tapa kirjoittaa on hyvin humoristinen ja nauroin aika paljon vaikka kyse on tietokirjasta ja vielä oppaasta. Löysin jälleen kerran aivan mahtavan podcastin. Armand Rosamilian ja Chuck Budan vetämä The Mando Method Podcast on todella hauska. En yleensä kuuntele podcastin alkumusiikkia koska se on niin kauheaa (olen kuunnellut sen kaksi kertaa. Kerran sen takia kun päätin, että pitää edes kerran kuunnella läpi ja toisen kerran koska puhelin oli liian kaukana enkä jaksanut liikkua). En myöskään kuuntele 2016-vuoden jaksojen lopussa olevaa el-Mahirin vetämää markkinointiosuutta koska sen naisen ääni ja minun korvani eivät ole yhteensopivia. Mutta se keskikohta missä nämä kaksi juontajaa puhuu <3 Näillä tyypeillä on aika karu huumorintaju, että tällainen varoitus tähän loppuun.

Päätin sitten lukea kummaltakin kirjailijalta yhden teoksen niin tiedän millaista kirjoittavat. Rosamilian on nähtävästi saavuttanut jonkinasteista statusta sen zombie-kirjoilla, mutta en ole zombie-ihminen joten valitsin Chelsea Avenua. Budalta valitsin First Cutin. Kumpikin kirja oli ihan ok, mutta ehkä ei nyt ihan minun juttu. Budalta voisin testata vielä Pay Up and Die -sarjan ensimmäistä osaa, koska se kuulosti mielenkiintoiselta ja Rosamilianilla on yksi kummitustalo-kirja jota voisin vielä kokeilla koska sellainen kiinnostaa. 

Nyt olen sellaisessa oudossa tilanteessa, että luen kolmea kirjaa yhtä aikaa. Luen Kellotornia varten yhtä kirjaa, mutta olen ollut flunssan (ja aamu- sekä iltaulkoilujen) takia niin väsynyt, että aivokapasiteetti ei riitä siihen. Se vaatii keskittymistä. Eilen aloitin Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike ja olen viihtynyt kirjan parissa todella hyvin. 
Eilen aloitin myös J. Thornin Preta's Realm -kirjan. 

Aloitin Thornin kirjan koska joku sottapytty oli lukenut mielensäpahoittajan ennen minua ja halusin lukea vuoteessa. Moni on varmaan jo aikaisimmista teksteistä päätellyt, että olen kirjastossa töissä. Aina kun minun pitää tehdä päätös siitä pitääkö jokin kirja poistaa, teen sille vuodetestin eli mietin, ottaisinko tämän kirjan mukaani vuoteeseen. Jos kirja epäonnistuu testissä, poistan sen.

En myöskään koskaan lainaa vuodetestistä epäonnistuneita kirjoja, mutta nämä tahrat olivat sivujen välissä enkä huomannut niitä kuin vasta lukiessa.