lauantai 1. kesäkuuta 2019

Ääneen


En ole pitkään aikaan puhunut mitään E:stä siitä yksinkertaisesta syystä, ettei minulla ole ollut siitä paljon mitään sanottavaa. Ja samaan hengenvetoon, siitä on ollut vaikka mitä sanottavaa. No nyt asiat ovat vihdoin edenneet siihen pisteeseen, että uskallan sanoa tämän ääneen. 

Allekirjoitin keskiviikkona kustannussopimuksen ja niin epätodellista kuin se onkin, niin E:stä on tulossa ihan oikea kirja. 

Tavallaan olen tiennyt jo monta kuukautta, että näin tulee käymään. Treffasin kustannustoimittajan viime vuoden kirjamessuilla ja silloin sain tietää, että E kiinnostaa ja haluavat sen julkaista. Kustantamon kiireiden takia asia nytkähti kuitenkin eteenpäin vasta nyt keväällä.

Vaikka tämä on ollut minulla jo pitkään tiedossa, niin jotenkin sitä ei ole voinut oikein sanoa ääneen. Mutta nyt, kun on allekirjoitus, sitä ihan oikeasti uskaltaa uskoa, että E on tapahtumassa. 

Edit: Alkoi häiritsemään kuinka monta kertaa tässä pienessä tekstissä oli sanat uskaltaa ja oikeasti ja vihdoin joten vähän viilasin :)