keskiviikko 21. elokuuta 2019

8/12

Onpas tämä blogi jäänyt taas vähälle huomiolle, mutta eipäs se mitään. Eipä olisi ollut muutenkaan mitään kerrottavaa koska olen aika lailla vaan pelannut ja se on ollut ihanaa. Ja vaikka välillä olen miettinyt sitä, että pitäisi tehdä jo jotain muuta niin en ole silti katunut mitään. Sitten, kun tulee taas syksy ja työt ja E:kin takaisin niin sitten se pelaaminen taas jää. Onneksi vedin pelaamisessa kuitenkin jo överit ja tuli joku kyllästymispiste vastaan. Lomapäivät hupenee ja haluan edistyä muissakin projekteissa, kuin vain pelissä. Esimerkiksi ikuisuusprojekti eli pyykkikorin sisuspussi, jota olen neulonut jo pitkään. Haluan saada sen nyt valmiiksi, koska mielessä kummittelee jo seuraava ikuisuusprojekti, eli neulottu päiväpeitto. Ja olishan se ihanaa päästä taas lankakauppaan, mutta sinne ei ole asiaa, niin kauan kuin ikuisuusprojekti on kesken.

Pelaamisen lisäksi olen treenannut. Ostin 10x kortin ja on ollut aivan ihanaa päästä tangon äärelle pitkästä aikaa. Edellinen kortti loppui joskus helmi- maaliskuussa ja sitten päätin, että en osta uutta ennen kuin salikortin 10x oli käytetty ja sitten tulikin kevät ja juokseminen. Mutta nyt on ollut aikaa siihenkin ja mitä parasta, olen päässyt jopa lempiohjaajani tunnille. Yleensä hänen tuntinsa ovat aina sellaiseen aikaan, etteivät sovi omiin työvuoroihin. Olisi kyllä aivan ihanaa, jos voisi aina treenata sen 2 kertaa viikossa, mutta töiden ohella se ei onnistu. Koska sekin on kivaa, että pääsee joskus lenkille ja kotonakin on mukava viettää aikaa työpäivän jälkeen.

Vaikka edellisessä postauksessa sanoin, että olen kirjoittanut tarpeeksi, niin sen jälkeen kaikki muuttui. En kirjoittanut viikkoon oikein mitään ja viime viikonloppunakin vain sen takia, koska oli asian suhteen niin huono omatunto. Sain vaivoin puserrettua ulos ne puuttuvat 2 lukua, jotka olivat jäljellä L:n osuudesta. Eilen päätin sitten pitää kirjoituspäivän ja menin läheiseen ketjukahvilaan kirjoitusvihon kanssa. Istuin siellä melkein kaksi tuntia ja kirjoitin viisi sivua. Paljon turhaa, mutta myös kaksi lukua. Nyt K:n luvuista on jäljellä enää kaksi lukua ja toivon, että saisin ne tehtyä vielä tällä viikolla. Toivottavasti saan kirjoitettua ne nyt tässä kotona, koska sunnuntai on ainoa päivä, kun ehtisin kahvilaan istumaan.