sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Sunnuntai

Tämän päivän saldo on kaksi tuntia editointia. Tekisi mieli jatkaa, mutta nyt on pakko jo saada ruokaa. En tiedä kestääkö pää enää editointia, mutta ehkä se vois kestää uusien lukujen kirjoittamista. Pitää kokeille, kunhan ensin saan syötyä.

Tämä päivä on ollut ihan mukavan leppoisa. Paistoin eilen uunissa kanankoipia ja tänään tein lopuista keittoa, olen myös pyykännyt, vaihtanut lakanat ja vähän siivoillutkin. Kouluhommiakin on tullut tehtyä ja sain luettua yhden tenttikirjan loppuun. Taisin jossain postauksessa valittaa että se on maailman tylsin kirja, olen vieläkin samaa mieltä. Nyt ajattelin keskittyä seuraavaksi yhteen pääsykoekirjaan ja sitten voisin palata tenttikirjojen pariin. Kaipaan jo kovasti kaunoa, mutta vielä en saa sortua.

Harmi kun ensi viikolla ei ole yhtään päivää kuin voisin raahautua kirjastoon kirjoittamaan. Joko en pääse koska on sellainen vuoro että olen kotona vasta kun kirjasto on kiinni, tai tiedän jo etukäteen että päivästä tulee pitkä koska on niin paljon tekemistä. Pistän toivoni sitten seuraavaan viikkoon. Ensi viikolla vois kuitenkin yrittää saada nämä kolme lukua valmiiksi, jotka nyt ovat editointivasaran alla.Se on kaiken muun tekemisen ohella, sellainen tavoite missä voisinkin onnistua.