perjantai 12. elokuuta 2016

Taisteluväsymystä

Viime lauantaina joskus iltapäiväyhdeltä aloitin vihdoin yhdistelemään tekstejä ja vasta puoli yhdeltä loppui puhti. Ainoat selkeät mielikuvat lauantailta ovat ne, kun katson kelloa ja totean sen olevan taas 2-3h enemmän kuin edellisellä kerralla. Kuudelta söin ja luulin, että en varmaan jatka enää sen jälkeen, mutta toisin kävi. 
 
Sunnuntaina en enää päässyt samanlaiseen putkeen ja tämä viikko on ollut aika nihkeetä.


Tällä hetkellä tilanne on se, että kuusi lukua tarvitsee editointia tai uuden kohtauksen ja yksi luku (se kaikista viimeisin), pitää vielä kirjoittaa. Tämän jälkeen compiloin tekstin yhdeksi tiedostoksi ja luen sen vielä kertaalleen samalla, kun korjaan kirjoitusvirheet ja sitten voisin harkita, että annan luettavaksi. 
 
Ajattelin, että teen kaksi eri lukijaryhmää. Sen, joka lukee tämän version ja toisen joka lukee sen version joka syntyy kun käsittelen palautteen. 

Lauantain super flow oli aivan ihana. Se energian määrä ja innostus. Nyt päällimmäisenä on kuitenkin taisteluväsymys. Mulla olis tässä aamulla rutkasti aikaa ennen kun menen töihin, mutten jaksa edes vilkaista tekstiä. 

Ensi viikko vielä töitä, sitten viikon loma. Sen aikana olis tarkoitus saada tämä sellaiseen kuntoon, että kehtaa lähettää koelukijoille.