torstai 9. maaliskuuta 2017

Palautetta

Sain toissa päivänä Morren palautteen E:stä. Pitää sanoa, että oli hintansa väärti. Eikä se hintakaan ollut oikeasti kovin päätä huimaava (yhdet lentoliput).

Palautteessa oli sekä yleisellä tasolla olevia juttuja, että lukukohtaisia. Varsinkin nämä lukukohtaiset tulevat helpottamaan editointia paljon. Yleisellä tasolla olevat olivat enemmänkin sellaisia asioita joita teen ja toistan jatkuvasti.

Oli siellä myös kehuja mikä lämmitti mieltä. Ainakin hetkellisesti on taas sellainen fiilis, että ehkä tästä voisi tulla jotain. Tämä hyvä fiilis katoaa kyllä viimeistään sitten, kun editointi on pahimmillaan. 
 
Mitä seuraavaksi?
Tulostan sekä E:n että palautteen sillä paperiversiosta on helpompi editoida.

Tällä hetkellä luen yhtä käsikirjoitusta josta lupasin antaa palautetta. Toisten tekstiä on paljon helpompi kommentoida. Eniten minua huvittaa aina se, että ehdotan jotain johonkin kohtaan ja saan sitten itse palautetta samanlaisesta asiasta. Omalle tekstille on vain niin sokea. 

Tämä kuu menee editoidessa samoin kuin osa seuraavaakin, mutta sitten pitää vain rohkaista itsensä ja lähettää se eteenpäin. Saa nähdä, missä vaiheessa uskallan tehdä tämän.