torstai 6. joulukuuta 2018

Lakko

Päätin mennä taas lakkoon. Alkuviikosta tuli vaan sellainen olo, että en hallitse mitään mikä liittyy kirjoihin. Liikaa lainoja, liika odottamassa olevia varauksia, liikaa ”luen joskus” kasoja hyllyssä sekä kaikki ne kirjat jotka halusin lukea Kellotornia varten. Tätä suurta ahdistusta edesauttoi varmaa se, että Amazonista on tulossa kolme kirjaa, samalla tuli ostettua kindleen pari muuta (luen ne myöhemmin mentaliteetillä) ja pelastin juuri kirjaston kierrätyshyllystä Yleinen kirjallisuuden historia -sarjan osat 1-9 (miinus pari osaa keskeltä, koska sarja ei ollut täydellinen)

Tiistaina tein jotain niin radikaalia, että lukitsin kaikki kirjaston varaukset. Olen siis vielä jonossa, mutta oma sijainti varauslistalla ei etene. Keskiviikkona lainasin yhden kirjan lisää (apua), mutta se on lyhyt kirja ja jos en olisi unohtanut sitä töihin olisin lukenut sen varmaan jo tänään (selitys kuulosti paremmalta omassa mielessä, kun seisoin kirja kädessä ja mietin, että otanko vai en). Kunhan saan tämän postauksen tehtyä voisin siirtyä vuoteeseen lukemaan. Hyllyssä on vielä muutama kirjaston kirja jotka haluaisin saada luetuksi tämän vuoden puolella.

Itsenäisyyspäivä meni kotitöiden ja neulomisen merkeissä. Yksi ylimääräinen vapaapäivä keskellä arkea oli myös hyvä hetki editoida. Sen yhden hahmon poistaminen aiheuttaa työtä, mutta poiston vaikutukset on pitänyt mielialan korkealla.