sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Joulukuussa luettu ja tämän vuoden kirjasaldo

 


Vaikka meillä ei hirveästi synny ruokajätettä (paitsi kissalta joka jättää aina edes sen yhden märkäruokapalan kuivumaan minkä jälkeen se ei tietenkään kelpaa), niin tämän kirjan jälkeen aloin silti kiinnittämään enemmän huomiota kaapissa oleviin ruokiin ja siihen, mikä on seuraavaksi menossa vanhaksi jotta sen voisi käyttää ensimmäisenä pois.

Hyllynlämmittäjät


Kuuntelin
Alien kirja oli Audible originaali. Huomasin tuossa jokin aika sitten audiblen tarjouksen, että jäsenyyden sai puoleen hintaan kolmeksi kuukaudeksi joten liityin taas. 

Tällä viikolla huomasin sitten, että näitä originaaleja saa 2 kappaletta ilmaiseksi jos on jäsenyys. Valitettavasti näitä ilmaisia originaaleja ei voi valita ihan vapaasti, vaan kuukausittain vaihtuvasta listasta. Tämä oli ainoa joulukuun listalla joka kiinnosti. 

Yllätyin itsekin, kuinka paljon pidin tästä. Olisin pitänyt tästä vielä enemmän, jos tämä olisi ollut ihan itsenäinen teos. Tarinallisesti tämä sijoittuu ensimmäisen ja toisen alien leffan väliin ja kyllä sitä aika nopeasti tajusi, miten tämä tulee päättymää jottei filmien tarinankaari häiriinny tästä sivupolusta. Tästä huolimatta tätä kuunteli ihan mielellään. Hienosti näytelty ja Ripleyn ääninäyttelijä kuulosti niin paljon Sigourney Weaverilta, että piti ihan tarkistaa oliko hän tässä (ei ollut). 

Tämän vuoden kirjasaldo oli 76 luettua kirjaa + kasa lastenkirjoja. En aina jaksa merkitä ylös jokaista lastenkirjaa jonka luen töitä varten. 

Osittain tätä lukua nostaa se, että mukana oli useampi äänikirja sekä ne lastenkirjat jotka jaksoin merkata. 

Tällä hetkellä luen vieläkin sitä kindlekirjaa jonka meinasin saada loppuun joulukuun aikana, mutten sitten saanutkaan sekä Atwoodin Nimeltään Grace.