keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Miniperjantai!

Miniperjantai siksi, että ollaan miehen kanssa huomenna vapaalla. Suunnitelmissa on käydä joululounaalla ja sitten Oodissa. Niin ihanaa kuin uusi iso kirjasto onkin, niin ulkonäöllisesti en ole Oodin suuri ihailija. Muistan, kun kaikki kuusi ehdotusta oli äänestettävissä enkä osannut päättää mikä kuudesta rakennuksesta oli vähiten ruma minkä takia en sitten äänestänyt mitään. Mutta kaikkeen tottuu. Kävelin viikko sitten perjantaina Oodin ohi ja mietin, että ei se nyt niin kauhean näköinen ole.

Editoitavien lukujen määrä tipahti tänään kahteen! Olen tässä alkuviikon editoinut sellaista lukua jonka raakatekstin kirjoitin aikoja sitten, mutta jonka paikka muun tekstin seassa selvisi vasta viime viikolla. Tänään poistin luvusta huutomerkin. En sen takia, että luku olisi valmis vaan sen takia, että tällä kierroksella en pysty parempaan.

Lakon kanssa menee vielä ihan hyvin. Luin tänään loppuun yhden hyllynlämmittäjän ja nyt tartuin jo seuraavaan. Lainoja on tällä hetkellä pyöreä nolla. Varauksia on 15, mutta ne on kaikki lukittu.