sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Viikonloppu ja vähän editointia

Niin kuin otsikossa lukee, niin en ole editoinut ylettömästi tämän viikonlopun aikana. Vähällä tarkoitan jonkin verran tänään aamulla ja eilen ei yhtään.

Tänä viikonloppuna olen enimmäkseen lukenut. Luin eilen loppuun Sisko Savonlahden Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu ja illalla aloitin yhden niistä lukemattomista kirjoista, jotka ovat odottaneet lukemista siitä asti kun ostin kirjan maaliskuussa (olin lomalla, siksi muistan oston). Tänään jatkoin myös yhden kindle-kirjan lukemista jota olen lukenut todella hitaasti koko syksyn. Joulukuu on kuitenkin se kuu, kun meinaan saada sen vihdoin luetuksi.

Lakko menee vielä suhkot hyvin. Perjantaina (lakkopäivä numero 4) tuli vähän takapakkia, mutta ei mitään mikä kaataisi koko projektin. Ostin amazonista yhden kirjan (mutta kyse oli ennakkotilauksesta ja kirja tulee ulos vasta syksyllä, eli ei vaikuta mitenkään tähän projektiin) ja tein pari uutta varausta (mutta lukitsin paikkani jonossa heti). Kyse oli parista uutuudesta, jotka ilmestyy keväällä ja jotka kiinnostaisi lukea.

Kellotornin kanssa menee ihan hyvin. Elättelen vielä toiveita, että saisin editoitua tämän tietyn osuuden loppuun vielä tämän vuoden puolella. Sitten pitäisi palata alkuun ja poistaa kaikki maininnat siitä hahmosta, jonka poistin.

Huomenna on taas maanantai ja arki ja tämän kuun viimeinen kokonainen työviikko. Seuraavalla viikolla meillä on miehen kanssa yksi vapaapäivä ja sitten onkin jo jouluviikko.  En pidä välipäivinä yhtään ylimääräisiä vapaita, mutta vapaata on silti viisi päivää putkeen.
Mitä ylellisyyttä! vaikka yksi päivä meneekin "hukkaan", kun pitää olla sosiaalinen ja nähdä ihmisä.