perjantai 25. tammikuuta 2019

Perjantai ja editointia

Tämä viikko on mennyt aikalailla K:n osuuden parissa. Elokuuhun verrattuna teksti oli parantunut huimasti. Kun elokuussa päällimmäinen tunne oli, että tarina junnaa paikoillaan nyt tätä fiilistä ei enää ollut. Tarina eteni, tapahtumien järjestyksessä oli järkeä ja tekstin parissa oikeasti viihtyi. Ei se täydellinen ollut. Mukana oli ainakin yksi kohtaus, jossa idea oli ehkä hyvä, mutta toteutus täyttä roskaa. Oli vielä kankeaa tekstiä (mutta ei lainkaan niin paljon, kuin elokuussa). Oli myös pari juonenkäännettä, jotka sai epäilemään, oliko ne kuitenkaan oikein. 

Töissä oli tänään kiva, mutta väsyttävä päivä. Kotona olen sen sijaan ollut täysin tehoton, mutta perjantaina saa ollakin.

Huomenna olisi tarkoitus aloittaa korjausten siirtäminen koneelle. Suunnitelmissa on myöskin mennä luistelemaan. Herätys on laitettu seitsemäksi siitä syystä, että voisin olla viimeistään yhdeksältä ulkona. Toivon kovasti, ettei kukaan muu jaksa liikkua vielä niin varhain ja saisin olla jäällä yksin. En millään jaksaisi väistää enää yhtäkään lasta.