tiistai 1. tammikuuta 2019

10 vuotta

Kahdesta asiasta tulee kuluneeksi tänä vuonna 10 vuotta.

13.6. tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun tapasin kissani ensimmäistä kertaa ja toin sen kotiin. 

Tasan viikko tästä 20.1. tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun tavattiin miehen kanssa ensimmäistä kertaa (sitä en nyt sentään tuonut ekalla kerralla kotiin). Outoa, että tästäkin on tosiaan niin kauan koska välillä tuntuu, että juurihan me tavattiin.

Sitten luulin, että tänä vuonna tuli kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun aloin kirjoittamaan, mutta tämä tapahtuikin vasta vuonna 2010.

2009 olin vielä aika kiireinen uuden työpaikan kanssa sekä entisen asunnon tulevasta putkiremontista. Kirjoittamisinto syntyi vasta syksyllä 2010, kun törmäsin työkaveriin joka oli sairaslomalla kirjoittanut kaksi romaania ja yhden runokokoelman ja se jotenkin sytytti minussa halun kirjoittaa tarina, joka oli pyörinyt mielessä monta kuukautta. Mutta koska kirjoittamistaitoni oli siinä vaiheessa pyöreät 0 niin aloin kirjoittamaan tätä ystävän kanssa. Kyl me saatiin kässäri valmiiksi, oltiin jopa niin hulluja, että lähetettiin se kustantamoille ja onneksi tuli hylsyt. Yritin lukea tekstiä jokin aika sitten, mutten pystynyt. Liian noloa. Sillä hetkellä se oli kuitenkin parasta, mitä senaikaisilla taidoilla osattiin kirjoittaa. 

Ystävä ei jatkanut kirjoittamista tämän kässärin jälkeen, kun taas minä en osannut enää olla kirjoittamatta. Tämän yhteisen kässärin jälken aloin kirjoittamaan A:ta jota editoin vielä siinä vaiheessa, kun aloitin tämän blogin. 

Se vanhasta. 

Uusi vuosi meni potien lievempää versiota siitä flunssasta, missä mies oli koko joulun. Ainoa hyvä puoli siinä, että olin eilen kotona töiden sijaan oli se, että kerkesin jatkamaan L:n editointia ja luin loppuun sen kindlekirjan jota en uskonut saavani luetuksi joulukuun aikana.

En harrasta uudenvuodenlupauksia, mutta tavoitteita voi aina asettaa. Tänä vuonna niitä on kaksi.

1. Työstää Kellotorni sellaiseen pisteeseen, että saan yhdistettyä K:n ja L:n osuudet yhdeksi tarinaksi.

2. Olla tappamatta enempää kasveja