sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Loskaa

Kävin päivällä lenkillä ja nyt on lenkkarit kuivumassa. Niin paljon kuin pidänkin lumesta, niin loskaosion voisi jättää hyvin väliin. Toivottavasti ilmatieteenlaitos on oikeassa ja maanantain jälkeen pakastuu (edes vähäsen). Olishan se aika surkeaa, jos tämä etelän talvi oli tässä :/

Tänä viikonloppuna on tullut kans katottua yllättävän paljon telkkaria. Katselin netflixistä Ted Bundyn haastattelut (joka oli hyvä), aloittelin You -sarjaa (joka oli ok) ja kaveri kehui True Detectiven uusinta kautta (jota joudun odottamaan, kunnes tulee areenalle). Yleensä en hirväesti katsele ohjelmia koska jos innostun jostain, niin sitten haluan nähdä kaikki jaksot heti. Onneksi katsellessa voi aina neuloa, eli vaikka viikonloppu menisikin telkkarin tuijotteluksi, niin ei se aika ihan hukkaan mene.

Muuten sunnuntai on ollut aika rauhallinen. Tein mysliä, pesin pyykkiä ja siivoilin. Olen jopa editoinut. Kakkos luku oli työläämpi kuin ensimmäinen, koska halusin eroon kaikista hakasuluista joita luvussa oli ja piti ottaa asioista selvää. 

Ensi viikko on töiden kannalta aika hektinen ja iltavuoroja ei ole lainkaan, mikä tarkoittaa, että pitäisi jaksaa editoida töiden jälkeen (tai nukkua tarpeeksi huonosti, että herään ennen herätystä).