tiistai 12. helmikuuta 2019

Taas se aika vuodesta...

... kun ulkona on niin valoisaa, että pitää ainakin pari kertaa tarkistaa kellosta, ettei vahingossa lähtenyt töistä liian aikaisten.

Vaikka tämä päivä on mennyt neljän tunnin yöunilla (unohdin ottaa eilen unilääkkeet) olen silti onnistunut tekemään jotain mitä en yleensä ikinä jaksa työpäivän päätteeksi, eli editoida. Toisen luvun aloituskohtaus ei suostu nyt millään asettumaan paikoilleen. Olen työstänyt näitä samoja neljää riviä sunnuntaista lähtien. Se on tavallaan sinnepäin, muttei kuitenkaan. Ja vaikka ajattelinkin jo luovuttaa tälle päivälle, niin näiden neljän rivin editoiminen on ollut ihan hauskaa (tämä osa editoimisessa yleensä on). Vielä hauskempaa se tulee olemaan siinä vaiheessa, kun tajuan, miten niiden sanojen pitää oikeasti olla. 

Tänään kävin myös melkein luistelemassa. Melkein tarkoittaa, että vaihdoin ulkoliikunta vaatteet päälle, otin luistimet ja menin jäälle. Vain todetakseni, ettei siellä voi luistella. Sää oli mitä mahtavin, mutta jää oli kammottavassa kunnossa.

Seuraavaksi voisin suunnata keittiöön ja tiskata loput astiat pois. Vuodekin kutsuu. Kello yhdeksän on ihan hyvä aika mennä vuoteeseen lukemaan.