sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Sunnuntai

Kolmas viikko ja kolmas luku. Harmi, että tämä viikonloppu meni flunssassa, minkä takia en ole jaksanut edes ajatella editoimista. Sain kolmannen luvun valmiiksi torstaina ja olisi ollut kiva edistää jo seuraavaa. Äsken kirjoittelin vähän raakatekstiä koska olen nähtävästi kirjoittanut kolmannen luvun loppuun asioita, joita en sitten mitenkään käsittele koko tekstissä ja vähän kiinnostaisi tietää, mihin sekin haara johtaa. 

Ainoa hyvä puoli sairastelussa oli se, että olen pelannut. Pelasin vähäsen jo viime viikonloppuna, mutta sitä edellisestä kerrasta on jo aikaa. Niin paljon kuin pidänkin pelaamisesta, niin se on se asia minkä pistän ensimmäisenä syrjään, kun pitää saada muille asioille aikaa. Pelaaminen on myöskin sellainen asia, mitä en voi tehdä jos kaikki ei ole hyvin. Eli jos tiskit seisoo altaassa ja pölyt on pyyhkimättä en osaa rentoutua pelin ääreen, ennen kuin kaikki työt on hoidettu. Oikeasti asia on sama kirjoittamisen kanssa. En osaa uppoutua siihen hommaan koska olen aina hirveän tietoinen kaikista niistä kotitöistä joita en ole vielä tehnyt. Onneksi asutaan kuitenkin pienessä kämpässä, niin ei niitä keskeneräisiä kotihommia ole yleensä kovin paljon.

On hyvin epätodennäköistä, että olen huomenna työkunnossa. Toivottavasti ajatus kulkee kuitenkin edes jotenkuten normaalitasolla ja jaksaisin työstää sitä neljättä lukua. Olis tosi ankeaa, jos olisin koko päivän kotona enkä saisi mitään järkevää aikaiseksi.