sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Lista

Sain perjantaina valmiiksi ensimmäisen kierroksen. Aikataulullisesti se on viikko suunniteltua aikaisemmin, mutta en valita. Tällä viikolla oli kaksi iltavuoroa, mikä tarkoitti, että aamusta oli hyvin aikaa editoida. Yhtenä aamuna heräsin viideltä, yhtenä aamuna en jaksanut ja perjantaina piti olla töissä vähän myöhempään eli aamulla ehti editoida ihan hyvin, vaikka en herännyt tavallista aikaisemmin.

Lauantaina pidin taukoa ja pelasin pitkästä aikaan. Tein myös pelivideon, mikä oli ihan hauskaa, sillä edellisestä oli ehtinyt vierähtää jo kaksi kuukautta. Lyhyesti sanottuna, oli siis tosi mukava lauantai :)

Tänään en sitten pelannut yhtään. Sen sijaan siivosin ja tein sämpylöitä. Tänään oltiin miehen kanssa jopa sosiaalisia ja käytiin ystäväpariskunnan luona syömässä. Grilliruoka on ihanaa, mutta saadaan sitä tosi harvoin, kun ei omisteta grilliä eikä pihaa tai mökkiä eikä muitakaan grillaamisvälineitä. 

Tänään tein myöskin listan. Kävin läpi kaikki ne kommentit jotka hyppäsin yli ensimmäisellä kierroksella ja listasin ne ylös. Osa listan asioista on pieniä (kuten erään hahmon epälooginen liikkuminen huoneiden välillä tai muistuttaa lukijaa kuka eräs hahmo oli), ja sitten siellä on myös niitä isompiakin juttuja. Yhteensä näitä kohtia on 105. 

 
Valitettavasti en voi sanoa, kuinka monta kommenttia dokkarissa oli alkujaan. Yritin googletella, miten sen voisi tietää, mutta nähtävästi tämä on ominaisuus, joka on nyttemmin poistettu wordistä. Kommenttien laskemiseen on olemassa kiertotie, eli muokkaamalla kommentit listaksi sai tietää, montako kohtaa listalla oli, mutta tämä ei ollut kovin tieteellinen tapa koska jokainen rivinvaihto kommentin sisällä vaikutti listauksen numerointiin. Tällä epätieteellisellä tavalla sain luvuksi kuitenkin jotain 250. Harvassa kommentissa oli kuitenkaan käytetty rivinvaihtoa vaan yleensä ne olivat asia/kommentti -tyylisiä. Eli ehkä on ihan turvallista olettaa, että 250 on edes vähän sinnepäin.

105 kohtaa ja 7 viikkoa ei kuulosta kovin pahalta. Oikeasti aikaa on vähemmän, koska haluaisin pyhittää viimeiset 1 – 1,5 viikkoa kieliasun säätämiseen, sillä sitäkin pitäisi tehdä. Listalla oli kolme vähän isompaa asiaa, jotka liittyivät toisiinsa ja loppukuun tavoite olisi saada ne korjattua/muokattua. Sitten voisi alkaa purkamaan noita muita.