torstai 19. syyskuuta 2019

Silmukoita


Tänään oli ulkona ihanan syksyistä <3 Syystakki on tuntunut jo muutaman päivän liian viileältä, mutta onneksi on villatakit. Hanskat otin käyttöön alkuviikosta ja pipon tänään.

Töissä on ollut pari päivää vähän intensiivisempää. Ei rankkaa, ei kunnolla edes stressaavaa, mutta kuormittavaa. Tänään, kun lähdin kolmelta kotiin päin, niin olo oli jo aika tyhjä. Onneksi töiden jälkeen pääsee aina kotiin. Ei me nyt mitään ihmeellistä olla tehty miehen kanssa, mutta silti on ollut hauskaa. Ihan perusarkea ja kaupassakäyntiä. Loppuillan olen istunut sohvalla ja jatkanut päiväpeiton tekoa. En jaksanut edes kuunnella mitään. Aina ei vaan pysty.

Vaikka päiväpeiton malli on tosi helppo, niin jännä miten sitä silti onnistuu aina mokailemaan. No onneksi asioita voi aina korjailla. Joskus on pakko vaan purra hammasta ja purkaa rivejä. Joskus pitää vaan hyväksyä, että tässä kohtaa näyttää vähän hassulta, koska yhdistelin ylimääräisiä silmukoita.

Kellotornin kanssa on ollut vähän vaikeaa. Olen editoinut, vaikka on tökkinyt. Luulen, että ongelma on juonessa ja siinä, ettei se nyt vaan ihan kuitenkaan toimi. Yritän kuitenkin editoida ne lomalla kirjoitetut uudet luvut, koska ongelma ei oikeastaan ole niissä vaan enemmänkin kaikessa muussa.