sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Lankakauppa


Pitäisi mennä taas lankakauppaan. Tarvitsen uudet kolmosen kierrepuikot. Ne mitkä minulla oli entuudestaan ja jolla aloitin kaulahuivin, olivat jotenkin vääntyneet ja niiden kanssa työskenteleminen oli jatkuvaa taistelua. Siirsin työn puikoille, mutta työ alkaa olemaan liian iso niille ja vähän liian raskaskin. Mutta kyllä niitä nyt käytti, kun ei ollut muutakaan. Tänä viikonloppuna olen myös tehnyt töitä, ollut yksissä häissä, käynyt pitkästä aikaan treeneissä sekä elokuvissa ja tehnyt kaalilaatikkoa.

Eilen sain editoitua keskeneräisen luvun loppuun ja muistin taas miten ihanaa kirjoittaminen oikeastaan on. Kuinka paljon kicksejä sitäkin voi saada, kun teksti alkaa sujumaan ja sanat loksahtavat vihdoin paikoilleen. Eilisen hyvä sessio toi taas pientä lisävarmuutta siihen, että ehkä Kellotornista voisi joskus tullakin jotain ja ehkä muutaman vuoden kuluttua voin todellakin puhua sellaisesta asiasta kuin kirjailijan ura enkä vaan kirjoittamisesta.

Ensi viikolle ei ole editointitavoitteita, koska pitää valmistella pari työjuttua. Raakatekstiä voisi kuitenkin kirjoitella. Tiedän mitä lukua työstän seuraavaksi ja voisin käyttää ensi viikon sen ongelmakohtien purkamiseen.