sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Unettomuuden hyviä puolia

on se että ehtii ennen aamu kuutta työskennellä melkein kolme tuntia. Tästä johtuen, olen nyt tavoitteessa minkä asetin E:lle ja lomalle, eli kaksi ja puoli lukua.

Toivottavasti en väsähdä liikaa loppupäivästä (näin käy helposti jos herää kolmelta), vaan jaksan työstää lukua 11, koska silloin minulla on teoreettinen mahdollisuus saada se ja luku 12 valmiiksi ensi viikolla.

Lukemistavoitteesta jäin pahasti jälkeen, minulla oli tavoitteena se yksi keskeneräinen kirja sekä 6 muuta. Näistä on nyt kolme jäljellä ja yksi kesken. Keskeneräinen on sarjakuva, eli sen loppuun lukeminen ei pitäisi olla ongelma ja sitten voin aloittaa jotain uutta.

Huomenna paluu töihin ja arkeen, kesäloman vietän vasta elokuun puolella. Minua ei haittaa yhtään viettää kesä töissä, sillä en oikeastaan välitä lämmöstä ja auringosta. Elokuu ei ole niin viileä kuin haluaisin, mutta omassa päässäni lasken sen jo syksyksi. Kesä- ja heinäkuu on muutenkin ihan mukavia työkuukausia, sillä kaikki, asiakkaista henkilökuntaan on paremmalla päällä. Kaikki on paljon rennompaa kesällä ja aika kuluu nopeasti. Pari viikkoa niin on juhannus ja sitten loppukuusta ajattelin pitää pari lomapäivää, et näillä fiiliksillä kesään.