maanantai 16. tammikuuta 2017

Melkein puolessa välissä

En jaksanut editoida viikonloppuna. Oikeastaan en jaksanut paljon mitään. Luin konmaria ja värikoordinoin alusvaatteet. Pelasin, en jaksanut siivota, kävin kerran juoksemassa ja eilen joogasin. Tein chiliconcarnea ja kuuntelin puuhaillessani Eat Pray Lovea. 
Välillä kurkkasin ikkunalaudalla lepäävää kässäriä, mutta aina kun näin punakynämerkintöjä tuli huono olo ja annoin olla. 

Tänään sitten heräsin neljältä ja päätin, että nyt aloitan. Olen nyt sivulla 69 ja vielä 85 sivua jäljellä. Huomasin tässä editoidessa, että pari kohtausta pitäisi lisätä, ihan pieniä vaan, muta minne? Tavallaan tiedän, että niiden pitää tapahtua ennen eräitä tiettyä tapahtumia, mutta sitten kun katon olemassaolevia kohtauksia, en keksi minne ne tunkisi niin, että ne näyttäisi luonnolliselta. No jaa, mietin näitä myöhemmin kunhan olen saanut tämän kierroksen valmiiksi. 

Löysin uuden kivan kahvilan jota haluaisin testata. Kunhan saan tämän kierroksen valmiiksi ja alan miettimään sitä tunnepuolta mitä pitää lisätä vielä tekstiin, voisin mennä kokeilemaan millainen tämä uusi kahvila on. Se ei ole kotimatkalla, eli sinne täytyy tosiaan mennä. Ottaisin kirjoitusvihon ja kynän ja kokeilisin niiden tunnejuttujen purkamista paperille.