torstai 25. heinäkuuta 2019

Editoinninjälkeinen nälkä

Tämä viikko on ollut editoinnin suhteen aika rento. Meinasin sunnuntaina, että minulle menee varmaan pari päivää siirtää korjaukset koneelle, mutta menikin neljä. Maanantaina tein aamulla puolet pinkasta ja tiistaina puolet siitä mitä jäi jäljelle. Keskiviikkona en editoinut yhtään sen sijaan kävin lenkillä, mutta juokseminen iltapäivän helteissä ei ollut ehkä ihan paras ajatus. Jaksoin juosta kuusi kilsaa ja loput pari kävelin. Illalla en sitten jaksanut enää oikein mitään. Luin yhden kirjan loppuun ja aloitin toisen ja sitten menin nukkumaan, vaikka kello oli vasta vähän yli yhdeksän. 

 Editoinninjälkeistä väsymystä sekä pyykkiä.

Tänään siirsin sitten loput korjaukset koneelle ja korjasin yhden kohdan, jota piti vielä muokata. Jossain vaiheessa aamua huomasin makaavani sohvalla ja mietin, että miksi olen ihan poikki, vaikka kello on vasta 8:45. No siksi, että olin jo siinä vaiheessa editoinut yli kaksi tuntia ja väsymyksen lisäksi oli vielä nälkä. Olen huomannut, että kaksi tuntia editointia on se aika mitä jaksan yhdellä istumalta. Sen jälkeen on aina sekä tyhjä fiilis, että järjetön nälkä.

105 kohdan listasta on jäljellä enää kahdeksan kohtaa. Puolet niistä saisin ruksattua pois, jos vain saisin sen yhden kohtauksen kirjoitettua, mutta jotenkin se ei nyt vaan suostu toimimaan.

Huomenna en varmaan tee mitään E:hen liittyvää, koska pitää käydä asioilla. Viikonloppuna ajattelin lukea E:n vielä kertaalleen läpi. En koko tarinaa, vaan ainoastaan nykyhetken aikajana. E vihjailee jatkuvasti eräästä salaisuudesta, joka liittyy hänen menneisyyteensä ja haluan nähdä, miten se tulee nykyhetkessä esille. Että keritäänkö se auki sillain pikkuhiljaa, vai pläjäytänkö koko jutun liian aikaisten. Tätä kohtaa on hirveän vaikea arvioida, koska tiedän mitä tarinassa tapahtuu.  

Vähän yli viikko enää ja sitten saan pitää tekstistä ihan kunnon tauon.