tiistai 18. huhtikuuta 2017

Iltatiskit

Pääsiäinen tuli ja meni ja nyt olen sairaana. Onneksi en kuitenkaan koko lomaa vaikka tämän päivän joudunkin olemaan kotona.

Pääsiäisviikolle oli paljon suunnitelmia siivoamisesta kirjoittamiseen. Kyllä minä jotain sain tehtyä: editoin luvun 6, siivosin keittiötä ja eilen järjestin vaatekaapin. Tarkoitus oli saada enemmän aikaiseksi, mutta löysin torstaina netflixistä Kutsukaa kätilö -sarjan. Aina, kun yritin katsoa sarjasta vain yhden jakson, katsoin minimissään viisi. Katsoin neljän päivän aikana melkein kolme kautta. Eilen sitten päätin, että en katso sinä päivänä yhtään ja tänään on sama sääntö. Jos kerta olen kotona, voin yhtä hyvin tehdä jotain järkevää. 
 
Nyt juon aamukahvia ja kirjoitan tätä. En voi korjata vuoteita koska kissa nukkuu vielä, mutta voisin lähteä tiskaamaan. Vesivahinko oli onneksi pienemmästä päästä. Kaapin puu-osat joutuvat vaihtoon ja tiskikone on ollut yli viikon käyttökiellossa (vuodon syy), mutta ei se minua ole haitannut. Käsin tiskaaminen on ihanaa, vaikka muutaman kerran olisi ollut mukava tunkea iltatiskit koneeseen ja pistää kone aamulla pyörimään.