lauantai 1. huhtikuuta 2017

Maaliskuussa luettu

 
Löysin Thinnerin kirjaston kierrätyshyllystä. Pitää sanoa, että vaikka arvostan Kingin työetiikkaa ja tuotteliaisuutta, niin en ole vielä onnistunut löytämään sitä Kingin kirjaa jota en pysty laskemaan käsistä. Tämä ei ollut pitkä kirja ja silti luin tätä ikuisuudelta tuntuvan ajan. Vaikka miten luin, se ei vaan edennyt. Mieskin jo huomautti yhtenä päivänä, että vieläkö sä luet niitä viimeisiä sivuja ja vastaus oli: kyllä, vieläkin.  Kirjahyllyssä odottaa Kingin It -kirja. Lomalukemista kesäksi.


Ihana Terttu Autere <3 
Autereen kirjat ovat solahduskirjoja. Näihin on ihana uppoutua ja näiden lukemista odotan joka kerta yhtä innoissani. Pidän siitä, että rikosta tutkitaan rauhassa ja muutenkin 30-luvun tunnelmasta. Ainoa kritiikki mitä keksin on kirjan lopetus. Vaikka tarina etenee leppoisaan tahtiin, niin lopussa on aina kiireen tuntua. 


Tässä kirjassa on todella monta asiaa josta pidin: kuten kuvitus, itse tarina, hahmot ja erityisen paljon kaupungin tunnelma. Muutamaa asiaa harmittelin jo Vaarnan blogissa, kuten oivallisia alaviitteitä joita ei alun jälkeen näkynyt ja lopusta joka jätti hitusen kylmäksi. Näistä huolimatta pidin kirjasta niin paljon, että olen vinkannut sitä jo monelle luokalle.

Kuuntelin:
Vihdoin! Ostin tämän kirjan jo elokuussa, mutta Goldbergin ääni ei sovi äänikirjaan (tai minun korviin). Kestin ääntä muutaman kymmenen minuuttia kerrallaan ja sitten oli pakko pitää taukoa. En voi sanoa, että tästä olisi jäänyt mitään käteen.


Nämä jäi kesken:
 No siis jotenkin olin ymmärtänyt tämän otsikon niin, että prosperity ja abundance liittyy luomiseen, mutta se liittyikin vain ja ainoastaan rahaan. Tämä kirja sopii ihmiselle joka haluaa kuulla Honree Corderin kehuskelevan sillä kuinka paljon rahaa hänellä on ja kuinka helposti hän sitä takoo. 

 Olisi pitänyt tajuta, että tämäkin jää kesken kun johdannon kirjoittaja, James Altucher, mainitsee yhdeksi lempikirjailijoikseen yllä olevan Honoree Corderin. 

Liityin Audibleen viime keväänä tai kesänä, mutta vasta tässä kuussa löysin sieltä palautusnapin. Nyt olen palautellut kirjoja ahkerasti (kuten kaikki kolme yllä mainittua) ja pari muutakin jotka eivät innosta niin paljon, että jaksaisin lukea loppuun. 

En lukenut paljon tässä kuussa, koska samaan aikaan oli E:n editoiminen ja sen uudelleen lukeminen. Lukeminen ja kirjoittaminen taistelevat samasta ajasta ja energiasta. Jos teen toista, niin toinen jää automaattisesti vähemmälle huomiolle.