tiistai 25. huhtikuuta 2017

Kevät?

Eilen luulin, että kevät oli vihdoin tullut. Aurinko paistoi ja minä liikuin kevyemmässä takissa, Tänään kevyempi takki oli väärä valinta, mutta olin jo ulkona kun tajusin sen. Tämä päivä ei ollut mitenkään ihmeellinen eikä iltakaan liiallisella tekemisellä pilattu. Kokosin pädipalapeliä samalla kun kuuntelin podcastia, kirjoitin vähän käsin ja editoin kellotornin lukua kahdeksan. Nyt juon toista kupillista teetä ja kirjoitan tätä.

Tämän viikon kirjoitustavoite on luvun kahdeksan saattaminen loppuun. Olen tainnut mainita tämän aikaisemminkin, mutta Kellotorni on jaettu kahdeksaan osaan joista ensimäinen ja pisin muodostuu ensimmäisistä kahdeksasta luvusta. Tämä etappi on se, mitä suunnittelin saavuttavani kun laitoin E:n helmikuun alussa Morrelle. 

Yksi tämän vuoden tavoitteista on saada Kellotornin ensimmäinen versio valmiiksi. Tavoite ei sinänsä ole mahdoton, vaikka vuosi onkin kohta jo puolessa välissä. Toivon ja oletan, että kunhan kesä tulee ja työtahti vähän hellittää niin jaksan työstää projektia iltaisin enemmän, kun muutaman vaivaisen rivin. 


Menin sitten tekemään jotain niinkin hullua, että ostin Scrivenerin pädiversion. Nyt vähän testailen ja tutustun ja sitten voisin jossain vaiheessa kirjoittaa kokemuksesta.