sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kuusi lukua

Eilen töitä ja nyt kaksi päivää vapaata. Piti mennä aamujoogaan mutten jaksa. Huomenna kuitenkin juoksen. Ensimmäinen lenkki sairastumisen jälkeen. Edellisestä kerrasta on jo melkein kaksi viikkoa, toivottavasti kunto ei ole kärsinyt liikaa. Sään pitäisi ainakin olla parempi. 
 
Lenkkeilyn lisäksi meillä ei ole vappusuunnitelmia. Enemmän nautitaan siitä, että on yksi ylimääräinen päivä vapaata. Seuraava viikko tulee olemaan töiden kannalta aika kiireinen, mutta sitten toivon, että vähän hellittää. 
 
Kellotorni on edennyt. Luvun kahdeksan viimeinen kohtaus tarvitsee vielä vähän editointia ja sitten ensimmäinen osio on tältä erää valmis. 
 
Seuraava osuus koostuu kuudesta luvusta joista yksi on kirjoittamatta. Haluaisin sanoa, että tavoitteena on saada se toukokuussa valmiiksi, mutta en usko, että onnistuu. Tällä kertaa ajattelin työstää lukua toisin kuin aikaisemmin. Muutan ensin kaikki luvut minä-muotoon (samalla kun poistan kaikki ne osuudet jotka eivät ole enää tässä versiossa totta), kirjoitan uuden luvun ja sitten vastan aloitan editoimisen. Saa nähdä onko tehokkaampaa (tai järkevämpää) kuin tekstin työstäminen yksi luku kerrallaan.