tiistai 2. toukokuuta 2017

Taustatutkimus

Voin sanoa suoraan, että Kellotorni ei olisi näin pitkällä jos nukkuisin paremmin. Tänäänkin heräsin vähän ennen neljää. Keitin teetä, kirjoitin tunnin ja viideltä kömmin takaisin vuoteeseen. Juuri kun nukahdin, kello soi. 
 
Tämä kuuden luvun ryhmä mitä nyt editoin tulee jäämään aika reikäiseksi kun julistan urakan ”tehdyksi” ja siirryn seuraavan osioon. Tämä johtuu siitä, että näissä luvuissa on paljon asioita joista en tiedä vielä mitään koska taustatutkimus on kesken. En aio vaivata päätäni vielä näillä yksityiskohdilla. Kirjoitan hakasulkuihin kommentteja ja jatkan eteenpäin. Ajattelin ottaa kesäprojektiksi taustatutkimuksen. Hyllyssä on neljä kirjaa ja pädillä yksi pdf jotka pitäisi lukea. Nämä kirjat eivät tule täyttämään kaikkia niitä aukkoja joita tarinassa on, mutta osan. 

On aiheita joista en tiedä vielä mitään, mutta joiden tutkimisen jätän tulevaisuuteen. Voin kirjoittaa ensimmäisen version ilman niitäkin ja paneutua niihin myöhemmässä vaiheessa. Tein saman E:n kanssa. Kirjoitin, vaikken tiennyt kaikkea. Jos tutkisin ensin kaiken, en kirjoittaisi koskaan mitään. 

Väsyttää vaikka kello ei ole edes yhdeksää. Ilta on mennyt ihan kotihommissa: siivoilin, tiskailin ja vein roskia. Editoin myös yhden kohtauksen. Enempää en jaksa.